Nieuwe hybride werkinnovaties in Microsoft Teams Rooms, Fluid en Microsoft Viva

Aangezien er in veel regio’s over de hele wereld werkplekken worden geopend, hoor ik elke dag van klanten dat ze niet kunnen wachten om weer persoonlijk samen te werken. Ik voel het zelf – en kijk ernaar uit om binnenkort veel van mijn collega’s persoonlijk te zien. Maar zelfs meer dan dat, ik kijk ernaar uit om nieuwe manieren te vinden om mensen te helpen contact te maken en betrokken te raken achteloos van locatie en tijdzone. Bij Microsoft geloven we dat hybride werk de toekomst van werk is en dat: om hun mensen in staat te stellen te slagen in hybride werk, zullen bedrijfsleiders hun organisaties opnieuw moeten uitvinden met een nieuw bedrijfsmodel voor mensen, plaatsen en processen.

We zijn ook toegewijd aan het bouwen van ervaringen die iedereen op gelijke voet brengen, of ze nu samen zijn in een vergaderruimte in Atlanta, op afstand presenteren vanuit een thuiskantoor, of een opname van een vergadering inhalen zodra de werkdag in Sydney begint.

Microsoft Teams is cruciaal voor deze visie op een flexibelere wereld van werk. Teams is uniek omdat het vergaderingen, chats, oproepen, samenwerking en automatisering van bedrijfsprocessen samenbrengt in één app. Sinds COVID-19 kantoormedewerkers over de hele wereld ertoe heeft aangezet om vanuit huis te werken, hebben we in Teams geïnnoveerd om dingen te doen zoals het creëren van meer natuurlijke en boeiende vergaderervaringen – mensen in staat stellen naadloos contact te maken met mensen binnen en buiten hun organisatie en manieren te bieden om presentaties op afstand rijker en indrukwekkender te maken. En terwijl we in deze nieuwe hybride realiteit komen, zijn we gefocust op het bouwen van ervaringen in teams die zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat alle stemmen worden gehoord, inclusief de mensen niet in de kamer— iedereen in staat stellen om overal en op elk moment verbinding te maken en deel te nemen. En om het gemakkelijker te maken om synchroon en asynchroon samen te werken, we kondigen ook nieuwe Microsoft Fluid canvas-innovaties aan—in Teams en daarbuiten.

Maar COVID-19 heeft ons ook geleerd dat het omgaan met vermoeidheid en digitale overbelasting echt is, en werken op afstand heeft ons welzijn op de proef gesteld. Om te helpen, heeft Microsoft Microsoft Viva, ons geïntegreerde platform voor werknemerservaringen, ingebouwd in Teams, zodat werknemers manieren kunnen vinden om tijd te besparen en hun welzijn te behouden terwijl ze bezig zijn met hun werk.

Vandaag kondigen we nieuwe innovaties aan – in Microsoft Teams Rooms, Fluid en Microsoft Viva – die allemaal zijn ontworpen om uw mensen in staat te stellen hybride werk te doen. Laten we eens kijken.

Doe op gelijke voet mee – thuis, op locatie of onderweg

Het ontsluiten van betere hybride vergaderervaringen voor iedereen begint met ontwerpen voor de mensen die niet in de kamer zijn, zodat iedereen het gevoel heeft dat ze aan tafel zitten, of ze nu in de kamer, thuis of onderweg deelnemen . Vandaag kondigen we verbeteringen aan voor Teams-vergaderingen en Microsoft Teams-kamers die zijn gebouwd om boeiende ervaringen te creëren voor elke deelnemer.

In de loop van dit jaar gaan we uitrollen eerste rij binnen Teams Kamers, een meeslepende indeling van de ruimte die interacties natuurlijker laat aanvoelen en deelnemers in de ruimte een groter gevoel van verbondenheid geeft met deelnemers op afstand. We hebben de videogalerij naar de onderkant van het scherm verplaatst, zodat deelnemers op afstand oog in oog staan ​​met degenen in de ruimte. En om iedereen te helpen betrokken te blijven, wordt de inhoud van de vergadering omringd door contextuele informatie over de vergadering, zoals de agenda, taken en notities. Vergaderingchat is ook duidelijk zichtbaar voor degenen in de ruimte, zodat ze opmerkingen kunnen zien en erop kunnen reageren die via de chat zijn gedeeld.

Om deelnemers op afstand te helpen hun aanwezigheid in de ruimte vast te stellen en de inclusie te maximaliseren, zal Teams Rooms het schermruimte uitbreiden met behulp van nieuwe video-indelingen die de videogalerij over meerdere schermen verspreiden wanneer inhoud niet wordt gedeeld. Door de grotere ruimte worden deelnemers op afstand groter en levensecht weergegeven. We brengen deze zomer ook meer functies van desktop naar Teams Rooms, om de aandacht te vestigen op de deelnemers op afstand die deelnemen aan de vergadering. Deze functies omvatten: live reacties, schijnwerpersen het vermogen om meerdere videostreams vastzetten (komt dit najaar) en chat bubbels bij gebruik van de klassieke videorasterlay-out.

Deelnemers op afstand moeten ook kunnen zien wie er in de vergaderruimte is en wat er gebeurt. Jabra, Logitech, poly, en onze nieuwste Teams-apparaatpartner Netjes maken gebruik van geavanceerde AI-aangedreven cameratechnologieën om te voorzien in: nieuwe videoweergaven geoptimaliseerd voor hybride vergaderingen, waardoor elke persoon in de kamer duidelijker kan worden gezien.

We zorgen er ook voor dat degenen die tijdens vergaderingen spreken, duidelijk worden geïdentificeerd. De Teams intelligente sprekers van EPOS en Yealink zijn nu algemeen beschikbaar en zijn gebouwd voor Teams Rooms en gebruiken de spraakherkenningstechnologie van Microsoft in Teams om opmerkingen toe te schrijven aan de spreker in de vergaderruimte in het transcript. Met door de spreker toegeschreven transcriptie van vergaderingen kunnen mensen zich concentreren op het bijdragen aan het gesprek in plaats van aantekeningen te maken, en degenen die de vergadering hebben gemist, kunnen na de vergadering een opname van het gesprek bekijken.

En we zijn verheugd om de nieuwe aan te kondigen Teams Rooms op Surface Hub-ervaring. Surface Hub is speciaal gebouwd voor teams om elkaar te ontmoeten en samen te creëren, waar ze ook werken, en de volgende generatie Teams op Surface Hub brengt meer van je favoriete vergaderfuncties en bedieningselementen van de desktop naar de vergaderruimte, inclusief een gemoderniseerde vergaderfase , Scenes in de modus Samen en PowerPoint Live. Dit najaar komt de nieuwe Microsoft Whiteboard-ervaring ook beschikbaar op Surface Hub, zodat iedereen op hetzelfde digitale canvas kan tekenen en inkten.

Meer informatie over deze Teams Rooms en partneraankondigingen vind je op onze Teams Tech Community-blog.

Om deelnemers op afstand in staat te stellen whiteboard-sessies te initiëren en te faciliteren, hebben we een volledig nieuwe, hybride werkgericht Whiteboard-ervaring waar alle aanwezigen visueel kunnen samenwerken op hetzelfde digitale canvas. Nieuwe functies, beschikbaar in de zomer van 2021, stellen iedereen in staat om bestaande inhoud naar Whiteboard naar co-auteur; en nieuwe sjablonen zal groepen helpen sneller ideeën op te doen, waardoor ze beter kunnen volgen met bijdragers, en meer.

Effectieve hybride vergaderingen vereisen dat elke deelnemer in staat is om te presenteren en een presentatie te ervaren op een manier die boeiend en inclusief is. Nieuw PowerPoint Live functies helpen bij het creëren van een gedeelde ruimte voor samenwerking en bijdragen van iedereen in de vergadering. Dia vertalen laat deelnemers de presentatie bijvoorbeeld in de door hen gekozen taal zien. En met onze nieuwe inkten ervaring, kunt u uw PowerPoint annoteren terwijl u presenteert – of een laserpen om aandacht te vragen voor belangrijke punten.

En zoek deze nieuwste functies in de mobiele Teams-app ook. U hebt nu toegang tot PowerPoint Live en dynamische weergave op uw mobiele apparaten. Aangepaste achtergrond is nu ook op iOS en binnenkort beschikbaar voor Android.

Samenwerken in de stroom van werk

Om effectief te werken in hybride en asynchrone modellen, hebben mensen een superrijk canvas nodig dat zowel voor, tijdens als na de vergadering context creëert en onderhoudt. Fluid-componenten zijn atomaire eenheden van productiviteit die u helpen uw werk gedaan te krijgen in de context van chats, e-mails, vergaderingen en meer. Onlangs hebben we nieuwe Fluid-componenten in de chat aangekondigd om live, samenwerkingservaringen te creëren die in realtime kunnen worden bewerkt en gedeeld tussen Teams en Office-apps. En vandaag, kondigen we de uitbreiding aan van Vloeistofcomponenten voor Teams-vergaderingen, OneNote, Outlook en Whiteboard die het gemakkelijker maken om synchroon en asynchroon samen te werken in Teams en Office-apps. We kondigen ook nieuwe chatfuncties aan die asynchrone samenwerking verder ondersteunen, zodat u tussen vergaderingen door kunt blijven werken. Een bericht vastzetten, waardoor uw chatleden altijd snel toegang hebben tot kritieke inhoud, en een specifieke chat beantwoorden bericht dat de context binnen het lopende gesprek behoudt.

Het aantal vergaderingen is het afgelopen jaar aanzienlijk toegenomen, evenals de ongestructureerde communicatie. Uit onderzoek van onze Work Trend Index blijkt dat de gemiddelde Teams-gebruiker 45 procent meer chats per persoon per week verzendt dan een jaar geleden. En ook ad-hoc, ongestructureerde vergaderingen nemen toe. Om deze digitale overbelasting te helpen beheersen, maken nieuwe Fluid-componenten in Teams-vergaderingen het gemakkelijk om samen een agenda te maken, aantekeningen te maken en taken toe te wijzen, rechtstreeks binnen de Teams-vergadering, en toegang te krijgen tot permanente samenvattingsinhoud wanneer u die nodig hebt. En de notitie, agenda en taken van vergaderingen worden automatisch “geplaatst” in de nieuwe vergadernotities in OneNote. Terwijl de vergadering aan de gang is, kunt u de discussie een stap verder brengen door samen ideeën te bedenken en te brainstormen door live Fluid-componenten in Whiteboard te maken en te bewerken. Vloeiende componenten kunnen ook in Outlook worden gebruikt, in e-mail of de agenda, waardoor het eenvoudiger wordt om uw tijd, agenda, notities en taken in apps te beheren.

Bescherm tijd en geef prioriteit aan welzijn

De wekelijkse vergadertijd voor Teams-gebruikers is meer dan verdubbeld sinds het begin van de COVID-19-pandemie. Back-to-back meetings verhogen de stress en maken het moeilijker om betrokken en gefocust te blijven. Meditatie en mindfulness met Headspace kunnen je in slechts een paar minuten per dag helpen stress te verminderen en je focus te verbeteren. Vanaf later deze maand brengen we een samengestelde set geleide meditaties en mindfulness-oefeningen van Headspace naar de Viva Insights-app in teams om u te helpen uw dag geaard te beginnen, uw geest te ontspannen voor een grote presentatie of ‘s avonds los te koppelen van uw werk.

Voortbouwend op de mogelijkheid van Viva Insights om dagelijkse focustijd in te plannen om ononderbroken te werken met Teams-meldingen uitgeschakeld, introduceren we een nieuwe focusmodus later dit jaar in de Viva Insights-app. Dit zal Focus-muziek van Headspace bevatten en timers implementeren om je te helpen vooruitgang te boeken bij belangrijke taken met regelmatige tussenpozen met tussendoor geplande pauzes.

Werken op afstand heeft de fysieke grenzen tussen werk en leven geëlimineerd, wat heeft geleid tot een toename van chats buiten kantooruren en het gevoel altijd bezig te zijn. We willen uw mensen helpen om balans te vinden en persoonlijke tijd te beschermen. Later dit jaar biedt Viva Insights de mogelijkheid om te configureren stilte tijd om mobiele meldingen van Outlook en Teams buiten uw werkuren te dempen en gepersonaliseerde inzichten te bieden over hoe goed u de verbinding verbreekt. Stiltetijdinstellingen zullen ook beschikbaar zijn voor gebruikers in Teams en Outlook mobiel en vergezeld gaan van IT-beheerdersfuncties in Microsoft Endpoint Manager ter ondersteuning van het creëren van organisatiebreed beleid om meldingen buiten kantooruren te dempen.

Terwijl we allemaal samen door deze nieuwe wereld van werken navigeren, zullen we nieuwe manieren ontdekken om mensen te helpen zowel flexibel als effectief te werken. Bij Microsoft doen we er alles aan om u ervaringen te bieden waarmee mensen overal en altijd kunnen werken. Door het onderzoek en de gebruikspatronen in onze apps te bestuderen en elke dag met klanten te praten, blijven we ons begrip van wat mensen nodig hebben, verbeteren om elke dag het beste uit zichzelf naar het werk te halen. Dit inzicht leidt onze innovatie terwijl we werken om u en uw mensen ervaringen te bieden die hen helpen meer te bereiken.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Cnvplezierinwerk
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart