de Windows 365 Cloud-pc

Bijgewerkt op 2 augustus 2021: Windows 365 is nu algemeen beschikbaar voor bedrijven van elke omvang. Leer meer over Windows 365 en ervaar het vandaag nog.

Terwijl sommige regio’s hun weg beginnen te vinden uit de uitdagingen en verstoringen van de afgelopen 18 maanden, zien we een nieuwe wereld van werk ontstaan. Overal hebben organisaties zichzelf getransformeerd door virtuele processen en samenwerking op afstand. En als mensen hybride werk omarmen – met mensen die terugkeren naar kantoor, thuis blijven werken, of een combinatie van beide – zal alles weer anders zijn.

De mogelijkheid om te werken wanneer en waar dat nodig is, is de nieuwe norm geworden. Alle medewerkers willen technologie die vertrouwd, gebruiksvriendelijk en beschikbaar is op verschillende apparaten. En in de meest complexe cyberbeveiligingsomgeving die we ooit hebben gezien, hebben bedrijven een oplossing nodig die hun werknemers helpt samen te werken, te delen en te creëren en tegelijkertijd hun gegevens veilig te houden.

We hebben de mogelijkheid om de tools te ontwerpen die deze nieuwe wereld van hybride werk een nieuw perspectief geven – en de kracht en veiligheid van de cloud.

Vandaag zijn we verheugd om aan te kondigen Windows 365, een cloudservice die een nieuwe manier introduceert om Windows 10 of Windows 11 te ervaren (wanneer het later dit kalenderjaar algemeen beschikbaar is) voor werknemers van stagiaires en contractanten tot softwareontwikkelaars en industrieel ontwerpers. Windows 365 brengt het besturingssysteem naar de Microsoft Cloud en streamt veilig de volledige Windows-ervaring, inclusief al je apps, gegevens en instellingen, naar je persoonlijke of zakelijke apparaten. Deze aanpak creëert een geheel nieuwe categorie van personal computing, specifiek voor de hybride wereld: de Cloud PC.

Vandaag wil ik met u delen waarom we denken dat het brengen van de cloudrevolutie naar personal computing zo’n mijlpaal zal zijn voor hoe klanten in de toekomst werken en de kansen die dit zal creëren voor onze partners.

Een krachtige, gepersonaliseerde, volledige Windows-ervaring in de cloud op elk apparaat

Uit onze recente Work Trend Index bleek dat 73 procent van de werknemers wil dat flexibele werkopties op afstand behouden blijven, maar tegelijkertijd zegt 67 procent dat ze ook meer persoonlijke samenwerking willen, na de pandemie. Dit creëert de hybride werkparadox, waardoor organisaties over de hele wereld worstelen met hoe ze verbinding kunnen maken in een hybride wereld en werknemers toegang kunnen geven tot organisatorische middelen thuis, op kantoor en op alle punten daartussenin.

Net zoals we de cloud hebben omarmd voor andere producten, is onze visie voor een Windows 365 Cloud PC om een ​​nieuwe manier te bieden om Windows te ervaren door de kracht van de cloud, terwijl we zowel nieuwe als traditionele uitdagingen voor organisaties oplossen. Dit nieuwe paradigma gaat niet alleen over het toestaan ​​en beveiligen van toegang op afstand. De gebruikerservaring is belangrijker dan ooit voor het aantrekken en behouden van talent, het verbeteren van de productiviteit en het waarborgen van veiligheid.

De cloud-pc maakt gebruik van de kracht van de cloud en de mogelijkheden van het apparaat om een ​​krachtige, eenvoudige en veilige volledige Windows 10 of Windows 11-ervaring te bieden die u kunt gebruiken om uw personeel sterker te maken, ongeacht de locatie of het apparaat. Windows 365 biedt een instant-on opstartervaring waarmee gebruikers al hun gepersonaliseerde applicaties, tools, gegevens en instellingen vanuit de cloud naar elk apparaat kunnen streamen, inclusief je Mac, iPad, Linux-apparaat en Android. De Windows-ervaring is consistent, ongeacht het apparaat. U kunt verder gaan waar u was gebleven, want de staat van uw Cloud PC blijft hetzelfde, ook als u van apparaat wisselt. U kunt hetzelfde werk doen op een laptop in een hotelkamer, een tablet vanuit hun auto tussen afspraken door, of uw desktop terwijl u op kantoor bent. Seizoensarbeiders kunnen ook in- en uitschakelen volgens de behoeften van het bedrijf, waardoor de organisatie kan schalen voor drukke periodes zonder de ingewikkelde logistieke en beveiligingsuitdagingen van het uitgeven van nieuwe hardware. Verder kunnen bedrijven meer gericht zijn op het uitrusten van gespecialiseerde werknemers in creatieve, analytische, technische of wetenschappelijke functies die meer rekenkracht en toegang tot kritieke applicaties nodig hebben.

Windows 365 ondersteunt uw zakelijke apps—Microsoft 365, Microsoft Dynamics 365, Microsoft Power Platform—line of business apps en meer. Met Windows 365 houden we ons ook aan onze belofte van app-compatibiliteit met App Assure, een service die klanten met 150 of meer gebruikers helpt om app-problemen op te lossen die ze kunnen tegenkomen zonder extra kosten.

Gepersonaliseerd: Windows 365 is uw persoonlijke Windows 10 of Windows 11-ervaring, inclusief uw apps zoals PowerPoint, gestreamd vanuit de cloud naar elk apparaat.

Meer eenvoud met vertrouwde tools

Een van de belangrijkste ontwerpprincipes van Windows 365 is eenvoud. U kunt de grootte van de Cloud PC kiezen die het beste aan uw behoeften voldoet met een prijs per gebruiker per maand. Organisaties hebben twee editie-opties die een compleet cloudgebaseerd aanbod bevatten met meerdere Cloud PC-configuraties op basis van prestatiebehoeften: Windows 365 Business en Windows 365 Enterprise.

Voor IT hebben we Windows 365 gebouwd om consistent te zijn met hoe u uw fysieke apparaten nu beheert. Uw cloud-pc’s worden direct naast uw fysieke apparaten weergegeven in Microsoft Endpoint Manager, en u kunt er beheer- en beveiligingsbeleid op toepassen, net als op al uw andere apparaten.

Windows 365 is gebouwd op Azure virtueel bureaublad, maar het vereenvoudigt de virtualisatie-ervaring, waarbij alle details voor u worden afgehandeld. U kunt de verwerkingskracht schalen en de prestaties van de Cloud PC bewaken om ervoor te zorgen dat uw gebruikers de beste ervaring krijgen. We hebben ook analyses in de service ingebouwd om te kijken naar de verbindingsstatus over netwerken om ervoor te zorgen dat uw Cloud PC-gebruikers alles kunnen bereiken wat ze op uw netwerk nodig hebben om productief te zijn. Vanuit het Endpoint Analytics-dashboard kunt u eenvoudig de Cloud PC-omgevingen identificeren die niet voldoen aan de prestatiebehoeften van een bepaalde gebruiker, en u kunt niet alleen aanbevelingen krijgen, maar u kunt ze ook upgraden met één druk op de knop, wat onmiddellijk toegepast zonder een slag te missen. Onze nieuwe Watchdog-service voert ook voortdurend diagnostiek uit om te helpen verbindingen te allen tijde up-and-running te houden. Als een diagnostische controle mislukt, zullen we u waarschuwen en zelfs suggesties geven om het probleem op te lossen.

Vertrouwde tools: u kunt uw cloud-pc's naast uw fysieke apparaten beheren, rechtstreeks in Microsoft Endpoint Manager.

Voor meer maatwerk en flexibiliteit, vooral als uw organisatie virtualisatie-expertise heeft, raden we Azure Virtual Desktop aan, dat nog steeds aanzienlijk wordt gebruikt naarmate organisaties VDI in de cloud moderniseren. U kunt meer lezen over onze verhoogde investeringen in Azure Virtual Desktop in de Tech Community-blog.

Voor meer informatie over de managementervaring, bekijk de Tech Community-blog van Scott Manchester.

Cloudbeveiliging mogelijk gemaakt door Zero Trust

Met een focus op een Zero Trust-architectuur, helpt Windows 365 ook bij het oplossen van de kritieke beveiligingsuitdagingen van vandaag door informatie te ontwerpen, op te slaan en te beveiligen in de cloud, niet op het apparaat. Multifactor-authenticatie (MFA) werkt om elke aanmeldings- of toegangspoging tot een cloud-pc expliciet te verifiëren door middel van integratie met Microsoft Azure Active Directory (Azure AD). En binnen Microsoft Endpoint Manager kunt u MFA koppelen aan speciale Windows 365-beleidslijnen voor voorwaardelijke toegang om het inlogrisico voor elke sessie direct te beoordelen. We hebben ook de gebruikers- en beheerderservaringen ontworpen rond het principe van minst bevoorrechte toegang. U kunt bijvoorbeeld specifieke machtigingen delegeren, zoals licenties, apparaatbeheer en Cloud PC-beheer met behulp van specifieke rollen, zodat u geen globale beheerder hoeft te zijn. U kunt de beveiligingsbaselines voor Windows 10, Microsoft Defender for Endpoint en Microsoft Edge gebruiken, net zoals u dat nu zou doen voor uw fysieke apparaten, en we hebben een cloud-pc-specifieke beveiligingsbaseline ontwikkeld om u te helpen snel aan de slag te gaan.

Windows 365 biedt Cloud PC-specifieke beveiligingsbaselines, zodat u snel en veilig aan de slag kunt.

Als je Microsoft Defender for Endpoint gebruikt om je apparaten te beschermen, werkt het ook naadloos samen met je cloud-pc’s. U kunt Microsoft Endpoint Manager gebruiken om uw cloud-pc’s snel aan boord te krijgen, net als uw andere apparaten met Defender for Endpoint. Het beschermt niet alleen uw cloud-pc’s, maar geeft u ook beveiligingsaanbevelingen om risico’s te verminderen en helpt u snel beveiligingsincidenten te ontdekken en te onderzoeken.

Ten slotte wordt over de hele linie encryptie gebruikt. Alle beheerde schijven waarop cloud-pc’s worden uitgevoerd, zijn versleuteld, alle opgeslagen gegevens worden in rust versleuteld en al het netwerkverkeer van en naar uw cloud-pc’s is ook versleuteld.

Windows 365 betekent nieuwe kansen voor partners

Windows 365 creëert nieuwe kansen voor alle soorten partners in het Microsoft-ecosysteem om nieuwe Windows-ervaringen vanuit de cloud te leveren.

Onafhankelijke softwareleveranciers kunnen doorgaan met het bouwen van Windows-apps en deze nu in de cloud leveren om een ​​breder publiek te bereiken. Windows 365 biedt ook nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden, waarbij gebruik wordt gemaakt van API’s die beschikbaar zijn voor partners, zodat ze hun eigen innovaties op de markt kunnen brengen. Bekijk in feite de Tech Community-blog dat benadrukt de oplossingen die ISV’s zoals Nerdio, UKG, Service Now en Net App vandaag aankondigen ter ondersteuning van verschillende gebruikersscenario’s met Windows 365.

Onze klanten zullen op zoek gaan naar systeemintegrators en managed service providers om hen te helpen het meeste uit hun volledige Windows-domein te halen, met behulp van de aanvullende diensten die onze partners zoals Accenture/Avanade, Atos, Crayon, Content and Cloud, Convergent, Coretek, DXC, Glueck & Kanja GAB, Insight en Netrix blijven op de markt brengen. Voor kleine en middelgrote bedrijven ondersteunen partners zoals Iconic IT LLC, MachineLogic LLC en Nitec Solutions Windows 365 al en kunnen ze helpen met aanvullende services. Original Equipment Manufacturers (OEM’s) krijgen de kans om Windows 365 te integreren in hun brede dienstenportfolio naast de robuuste functies en veilige hardware van hun apparaten.

Cloud PC vertegenwoordigt de volgende grote stap in cloud computing die de Microsoft Cloud en persoonlijke apparaten op een krachtige nieuwe manier met elkaar verbindt. Met de aankondiging van Windows 365 nodigen we organisaties, medewerkers en partners uit om ervaringen met Windows en hun apparaten opnieuw uit te vinden en kijken we ernaar uit om nieuwe scenario’s voor gebruikers overal ter wereld te creëren.

Hybride Windows voor een hybride wereld

We zijn zo enthousiast om deze nieuwe manier te delen om Windows 10 of Windows 11 (indien beschikbaar) te ervaren via de kracht van de cloud op al je apparaten. Wij zijn van mening dat dit organisaties van elke omvang de kracht, eenvoud en beveiliging zal geven die u nodig hebt om in te spelen op de veranderende behoeften van uw personeel terwijl u hybride werk omarmt.

Windows 365 is vanaf 2 augustus 2021 beschikbaar voor organisaties van elke omvang. In de tussentijd kunt u nu meer leren over Windows 365.

We zijn verheugd om samen op deze reis te gaan en we kunnen niet wachten om meer te weten te komen over alle nieuwe manieren waarop u uw werk kunt doen met Windows 365.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Cnvplezierinwerk
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart