Houdt gemakkelijk tijden bij met time registration

Tijdregistratie oftewel time registration is een maatwerkproduct wat voor iedere gebruiker anders ingericht kan worden. Wat de een belangrijk vindt is voor de ander een heel stuk minder belangrijk. Het uiteindelijke doel van tijdregistratie is uiteraard tijden registreren. Dit kunnen verschillende tijden tegelijkertijd zijn maar je kunt ook een tijdregistratiesysteem hebben met een enkel doel. Waar vroeger tijdregistratie gedaan werd met pen en papier of zelfs fysiek is dat nu allemaal een heel stuk gemakkelijker gemaakt. Niet alleen gemakkelijker maar ook een heel stuk betrouwbaarder, overzichtelijker en netter.

Tijdregistratie passend bij iedere situatie

Tijdregistratie oftewel time registration is eigenlijk iets waar ieder bedrijf mee te maken heeft, vooral wanneer er wat meer werknemers werkzaam zijn en al zeker wanneer deze werknemers verschillende werktijden hebben. Ervaring leert dat wanneer er een tijdregistratiesysteem is de werktijden ook wat stipter en serieuze genomen worden. Wanneer er onenigheid is over de werktijden of over de genomen pauze kun je met een tijdregistratie systeem binnen een paar seconde overleggen hoe of wat. Een goed tijdregistratiesysteem lijkt dus eigenlijk onmisbaar.

Hoe gaat dat dan, tijdregistratie?

Hoe dat gaat, tijdregistratie, is niet echte en eenzijdig antwoord op. Tijdregistratie is immers maatwerk. Maatwerk kan voor ieder bedrijf anders zijn. De basis, namelijk het registreren van tijden is wel altijd hetzelfde. Hoe en op welke manier het tijdregistratie systeem verder wordt ingericht hangt af van je persoonlijke wensen. Er zijn tijdregistratie systemen waarbij het complete systeem geleverd wordt inclusief passen en lezers, maar er zijn ook tijdregistratie systemen die werken met een smartphone.

Hoe betrouwbaar is een tijdregistratie systeem?

Een tijdregistratie systeem is heel betrouwbaar. Je kunt ervan uitgaan dat hetgeen wat het systeem weergeeft ook datgeen is wat is gebeurd. Een goed tijdregistratie systeem kan ook overzichten en uitdraaien maken van iedere gewenste selectie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om alle aankomst en vertrektijden te selecteren maar ook de start en eindtijden van de pauzes. Ook kan er geselecteerd worden op persoon. De software achter het tijdsregistratiesysteem kan dus, behalve dat het prachtige overzichten maakt wat betreft alle mogelijke, vooraf ingestelde, tijd gerelateerde informatie, flink wat werk besparen.

Waar vind ik zoiets?

Er zijn diverse aanbieders van tijdregistratie systemen. EasySecure is een voorbeeld van een bedrijf met een heel goed en uitgebreid systeem wat zeker goed bruikbaar is voor ieder mogelijk bedrijf. Het maakt in deze niet uit of het een klein of een groter bedrijf betreft. Het systeem kan aangepast worden aan de persoonlijke wensen en is daardoor toekomstbestendig. Er is ook aan alles gedacht wat betreft software integratie, het samen gebruiken van de huidige middelen in combinatie met het toekomstige systeem en het is zelfs mogelijk om tijdsregistratie te doen via smartphones. Dat laatste kan een voordeel zijn omdat iedereen zowiezo al in het bezit is van een smartphone en normaal gesproken is omgaan met je eigen smartphone geen probleem waardoor het zonder meer voor iedere werknemer mogelijk is om met het systeem om te gaan, wat zeker als voordeel gezien kan worden.

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Cnvplezierinwerk
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart